Fremover

Dette er en gammel tekst, fra før ting falt på plass.

Om ikke lenge er jeg ferdig med siste året av VGS. Tre år på medier og kommunikasjon på Tangen videregående skole er ferdig. Veien videre er åpen, det er flere stikkveier, mange valg og nye muligheter. Noen veier er allerede asfaltert, mens andre er i planleggingsfasen. Noen håper jeg blir lagt, andre vil bli lagt enten jeg vil eller ei.

Jeg går fra et hjem til tre hjem. Min egen hule i Oslo som jeg ikke vet hvor er enda, mammas leilighet og pappas leilighet. Faste skoledager, mange fag og prøver blir byttet ut med forelesninger, spennende fag og flere eksamner på Markedshøyskolen. Endelig skal jeg bruke dagene mine på noe jeg finner virkelig spennende og til tider ekstremt gøy. Jeg kan takke mine tre år på Tangen for at jeg har fått øynene opp for hva jeg vil innen media - for media er spennende.

Hvilken klubb jeg skal trene med aner jeg ikke, men jeg har, takk og lov, flere løpevenner som bor, eller skal flytte til Tigerstaden. Jeg skal få nye venner, lage middager til meg selv, besøke utesteder jeg ikke vet om enda og få besøk fra Kristiansand. Sannsynligvis trenger jeg ikke stå opp 05:30 når jeg skal løpe to økter og hverdagen vil passe meg bedre.

Det skjer mye - og jeg liker det. Livet mitt går virkelig fremover, jeg nærmer meg voksen. En vei, etter den andre blir klar og jeg er så gira på livet. Jeg gleder meg til å bli mer selvstendig, være fattig student og handle mat til meg selv. Mest av alt gleder jeg meg til å være min egen sjef.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits