TinaTina Helen Bergem, jenta på 19 år som er født og oppvokst i sommerbyen Kristiansand. Litt som alle andre jenter på 19 år, samtidig veldig ulik på mange måter. Svak mentalt, men samtidig med en psyke ingen andre har. Opplevd ting som mange ikke har hatt muligheten til, men også unngått de verste fyllekulene som fjortis.Om tre uker blir Tina løpende Oslojente, samt student på Markedshøyskolen. Studiene skal kombineres med knallhard satsing mot høye mål innenfor 800 meter. Alt for mestringsfølelse, samme hva det koster og svir.Det meste går rett vei. Sommer, sol, spennende reiser og konkurranser som mange drømmer om. Livet går videre, et nytt kapittel åpner seg og det er sommerfugler i magen. Munnen kan egentlig ikke åpnes engang. Har alltid hørt at hvis man smiler når man er alene - så er man lykkelig.Tina stråler som ei sol. Hele tiden.

2 kommentarer

Stine

13.07.2013 kl.23:05

Ååh, Tina! Når flytter du? Gleder meg til å treffe deg i Oslo. Regner med det er mye for deg også som skjer nå, med flytting og friidrett - det er det i alle fall for meg. Er altfor lenge siden jeg har sett deg, så håper vi kan treffes masse utover høsten! Jeg har fått leilighet midt på Majorstuen. Hvor skal du bo? :)

Tina Helen Bergem

15.07.2013 kl.12:25

Stine: Jeg flytter om tre uker!! :D overtar 1. august, men skal på Jr. NM da, så flytter rett etter det! Vi MÅ holde litt sammen i Oslo, haha. Majorstuen er jo fantastisk! Jeg skal bo på Vestgrensa :-)

Skriv en ny kommentar

hits