Fordi jeg sa så

Jeg sa jeg ville blogge når jeg hadde lyst - og nå merker jeg at lysten kommer og går litt. Logget inn på bloggen her for noen timer siden og skjønte ikke en dritt. Alt er forandret? Til og med Stine var en smule forvirret, så vi klagde litt over det i går kveld, mens vi trykte i pasta, skoleboller og en dose croissanter.Dette bildet beskriver fredagen og lørdagen min ganske godt! Skikkelig jentekvelder. Fredagen gikk til legebesøk (etter å ha vært syk i nesten TO UKER fikk jeg fortsatt ikke antibiotika), et par timer jobb, noen timer på café med ei barndomsvenninne før livet ble komplett hos Stine. Jeg fikk både middag og godteri, for å ikke glemme verdens mykeste sofa. Vurderte å bare bli der jeg, men det var visstnok ikke et alternativ.

Den o'hellige lørdagen aka i dag gikk til litt lesing på morgenkvisten, før jeg hadde et horehus av en hybel som måtte ryddes. To bager, en sekk, bøker og klær som aldri var blitt brettet. Kjøleskapet var tomt og rompa fikk eeendelig kjørt seg på trening. To uker siden forrige styrkeøkt, så om jeg kommer meg opp av senga i morgen blir spennende. Nå på kvelden kom Stine en tur opp hit, så vi fikk lakket negler, ledd av livet og kost oss.

I morgen er det søndag og jeg gleder meg. Søndager er fine og jeg gleder meg til å senke skuldrene, planlegge uka som kommer og slappe av i spaet på Elixia. Det er det søndager er til. Å finne roen.

3 kommentarer

Stine

13.09.2014 kl.22:22

<3<3<3<3

Tina Helen Bergem

13.09.2014 kl.22:24

Stine: Skjønner ikke en dritt

Tiffany & Daisy

13.09.2014 kl.22:33

Så digg! :)

Skriv en ny kommentar

hits