Mine tips til en god blogg

Hva temaet ditt er avgjør noe her. Er temaet ditt digital markedsføring, som min andre blogg, skal den handle om det. Da er kanskje ikke bilder av klærne dine relevante, samt at bilder ikke er like relevant. Her er uansett noen generelle tips og mine krav til om jeg skal lese en blogg regelmessig.- Ryddig design. Er bloggen rotete, vanskelig å navige og er grusom å se på, da gidder jeg aldri lese. Det må se pent og ryddig ut, ha kategorier og arkiv lett tilgjengelig. Gjerne en side om bloggeren som er lett å finne.

- Jeg er ikke så glad i smilefjes inni tekst. xD og :-) midt i et avsnitt er fyfy. For meg blir det litt vanskelig og hakkete å lese, da jeg ikke finner noen flyt.

- Skrivefeil. Bare nei, ikke gjør det.

- God tekst. Hvis du først skal skrive, så gjør det ordentlig. Les korrektur, ha god setningsoppbygning og bruk riktig tegnsetting. Del opp i avsnitt og bruk tid på teksten din.- En rød tråd gjennom både innlegg og bloggen som helhet. Hold samme tone og språk. Rosa blogger holder seg som regel rosa, faglige forblir mest faglige og fitnessblogger handler mest om fitness.

- Jeg vil ha muligheten til å kommentere. Si meningen min, komme med konstruktiv kritikk og gi ros. Toveiskommunikasjon bør ikke være nytt for bloggeren. Jeg forventer svar av bloggeren også.

Én kommentar

Iselin Renée

22.02.2015 kl.11:46

Fine tips :)

Skriv en ny kommentar

hits