Innendørs

Nå er det en stund siden innendørssesongen er over - men jeg har ikke landet enda. Ingen tvil om at perseskyen er der enda. Siste stevne var ungdomsmesterskapet i Ulsteinvik. Jeg løp alt jeg var påmeldt på, 400 fredag, 60 lørdag og 200 søndag.Dette er meg noen timer etter målgang på 400 meteren. Ganske vill, for å si det enkelt. Persen ute, røyk inne. Innepersen ble senket nesten et helt sekund og jeg gjorde alt riktig. Det holdt desverre ikke til medalje, syra tok meg igjen i siste sving. Jeg var som vanlig ganske i hundre etter å ha løpt et bra løp, så det ble en lang natt. Tror jeg endte på fre timer søvn og tidenes kaloriunderskudd før lørdagen.60 meteren lørdag burde jeg ikke ha løp. Løp inn til en forsåvidt grei tid tatt omstendighetene i betraktning. Fortsatt ganske vill og blid etter 400 meteren. Noen timer på hotellet og jeg var tilbake for å se Veronica vinne 800 meteren. Ble tårer på begge i målområdet, noe følelsesladet begge to.

Søndagen fikk pappa pers på 200 meter i bursdagsgave og jeg ankom farmor og farfar med en opphovnet akillis. Avslutninga på innendørssesongen kunne omtrent ikke blitt bedre. Det var en utrolig fin tur og jeg er mer motivert enn noen gang. 

Nå er jeg i gang med siste innspurt av grunntreninga før jeg skal løpe det som forhåpentligvis blir en sesong fylt av oppturer. Jeg kan endelig løpe hekk igjen, jeg har kontroll på skader og livet generelt smiler. På søndag turer Veronica, Pia og meg til Tenerife. Da blir det en bra, tøff og solfylt uke. Og is, selvfølgelig. Mye is.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits