Tenerife

Været var helt fantastisk fra vi kom til dagen vi satt oss på flyet hjem. Ingen regndråper på stranda eller mens vi trente. Stranda var helt fantastisk til å lade batteriene mellom trening og vi fant ut at rødt blir brunt! Faktor 15 måtte byttes ut med 30 etter første dag på stranda.

Treningsforholdene var det ikke mye å si på for min del. Det var en god bane, alle merker og hekker. Kunstgresset var leggene mine glade for, da jeg må holde meg unna vanlig gress. Beina var sånn tålig og jeg kjørte det meste som planlagt.

Bursdagen til Veronica ble tilbringt i SiamPark - tidenes badeland for sånne som oss. Vi ble 12 år igjen og det meste ble testet. Vi koste oss med god mat og vi planla hva som skulle skje siste dagen.

Torsdagen løp alle tre hardøkt. Veronica og Pia løp 300, 200 og 80 metere, mens jeg holdt meg til langsprinten min. Ingen spydde og stemninga var på topp.

På fredagen hadde jeg første langhekkøkt siden sommeren - resultatet ser du over. Overlykkelig.

Siste dagen var duket for tatovering. Veronica og meg, med en nervøs Pia som filmet og sa yolo. Begge tok ankelene, hun "Born to run" og jeg en bitteliten prinsessekrone. Jeg har fylleanst, til tross for at jeg var edru.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits