Lykke på flaske

På fredag var jeg (faktisk) ute. På byen. Det er nok på topplista over utrolig morsomme turer ut. Jeg danset så beina fortsatt er hovne, mulighens fordi jeg gikk på ganske høye pumps. Nei, jeg hadde det bare veldig gøy og fint og alt det der.Ettersom jeg var hjemme en del timer senere enn planlagt, ble det en dag hvor energinivået var litt opp og ned. Heldigvis mest opp. Halv ni var jeg på Solli for å møte en stykk nervøs mamma, min søster, mormor, tante og kusine for frokost. Jeg var som vanlig overlykkelig for å se mat, før mamma og meg byttet roller. Sentrumsløpet, 10 km og mamma - jeg var brått trener og mamma utøver.


En nervøs og gira mamma + en frossen coach.

Så fort vi hadde fått varmen i oss etter at mamma hadde løpt et godkjent løp handlet alt om familiekos. Middag på Olivia, stand-up på Latter. Hele gjengen lo så tårene rant og hodet traff puta litt for sent.

Nå er det hardøkt på planen. Første skikkelige helvetesøkt med hekker. Hekkene gjør at jeg gleder meg som en kid gjør til julaften og syra gjør at jeg allerede kjenner frokosten kommer i retur. Og dette gjør jeg frivillig. Heldigvis har jeg mamma med til å bære hekkene.

2 kommentarer

sammegreia

26.04.2015 kl.10:06

Så utrolig pen du er :)

Håper du kan sjekke ut bloggen vår;)

Tina Helen Bergem

26.04.2015 kl.10:18

sammegreia: Tusen takk! Det skal jeg :-)

Skriv en ny kommentar

hits