1 av 2

Helga er over og jeg har stått på startstreken to ganger i løpet av helga. Kun den ene endte i at jeg kom i mål - men jeg er ganske fornøyd med helga likevel.

Fredag var det favoritten og jeg var ganske nervøs. 400 meter hekk. Planen ble revurdert og endret på før piggene kom på, da det var motvind. Jeg var veldig gira og ikke minst veldig klar for å gjøre et bra løp. Starten var god, litt for nærme første hekken og borti hekk fire. På hekk fem ble jeg litt feig, presset inn et ekstra skritt og det var et skritt det ikke var plass til. Endte i at jeg hektet med bakerste foten, snublet og tok et mageplask. Heldigvis et fint fall, så det ble ikke veldig vonde skrubbsår. Sånn er dessverre hekk og jeg vet nå at jeg har gode tider inne.

I går var det en revansjesugen og ganske sint Tina som la seg i blokka. Planen var å starte så nærme maks som mulig første 100 meterne, holde farta oppe uten å bruke for mye krefter og dra på i svingen igjen. Løpet ble som planlagt fra bane syv. Åpnet med å kjøre fra resten av heatet og følte meg veldig sterk. 150 meter igjen og syra var i god anmarsj. De siste 10 meterne var en kamp med klokka - men det gikk og jeg har endelig løpt runda på under minuttet.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits