Drømmejobben


Da jeg tok digital markedsføring for to år siden, ble vi anbefalt å fortelle om drømmejobben vår. Helst i en videoblogg - som var så langt utenfor min komfortsone at jeg døde de to gangene jeg gjorde det. Jeg er glad jeg gjorde det da, jeg lærte mye. Denne gangen skriver jeg, for jeg sitter i kantina på UiS.

Uansett, siden den gang har drømmejobben min forandret seg og det kommer den sikkert til å gjøre flere ganger. Jeg studerer enda, lærer mer og finner gradvis ut hva jeg syntes er spennende. Det er noe jeg setter stor pris på, for det former meg og forhåpentligvis til det bedre. Nå på økonomi lærer jeg utrolig mye nyttig. Kunnskap jeg vil være glad jeg har fremover i tid, både i arbeidslivet og selvfølgelig på privaten.

Faglig er det nok fortsatt forbrukeratferd, da spesielt konverteringsoptimalisering og psykologi jeg finner mest spennende. Produktutvikling er gøy, hvordan sette sammen en best mulig tjeneste som dekker kundens behov? I tillegg skal en ikke kimse av at jeg har fått øynene opp for andre ting. Vegetarmat og miljø er noe jeg finner spennende, hjelpe andre å finne gleden ved trening er noe jeg setter høyt.

Jeg håper jeg en dag i fremtiden klarer finne en jobb som er kokt sammen av disse tingene. Per i dag ser drømmejobben min sånn her ut: Jeg får oppleve kundene på nært hold, gjerne i form av å holde kurs, foredrag eller instruktørtimer, gjerne noe jeg selv har vært med på å utforme. Innholdet handler om trening og/eller miljø (hilsen veggis-bobla jeg er inne i), samt at jeg har lyst til å kunne hjelpe. Forhåpentligvis får jeg brukt noe av kunnskapen min fra friidrettsbanen i jobben min. Jeg ønsker å bidra og inspirere, bruke min kunnskap og min erfaring til å hjelpe, om det så bare er en person.

2 kommentarer

Dazzy

15.02.2017 kl.14:12

Spennende!

Tina Helen Bergem

15.02.2017 kl.16:49

Dazzy: Ja :) ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

hits