Ruptur i hamstring

Overskriften oppsummerer ganske enkelt hva det har gått i siden torsdag. Må legge til EM i friidrett også, gikk noen timer til å sitte klistra til TV-skjermen gjennom hele helgen. Spesielt lengdefinalen i går var fantastisk. Tenk å hoppe 7.24 i lengde, på hjemmebane og sette årsbeste i verden? Sannsynligvis hadde det vært verdensrekord også om de verste doperne fra 80-tallet hadde blitt tatt. Det er så sykt, vilt og fantastisk. 

Den idrettsgleden som en kan lese av de som lykkes gir ekstra motivasjon i de periodene hvor mitt eget friidrettsliv er litt tøft. Jeg vil oppleve den følelsen, du vet, når alt klaffer, flere ganger. Skaden fra NM utviklet seg dessverre motsatt vei av hva jeg trodde, så nå er jeg inne i en rehabiliteringsperiode. Første dagen var ganske tøff, men nå går det egentlig ganske bra. Jeg fokuserer på det jeg kan gjøre og trener heller dobbelt opp med det jeg faktisk trene. Forhåpentligvis klarer jeg ha is i magen lenge nok denne gangen så det gror riktig.

I dag har jeg vært 90 minutter i hallen uten å løpe noe annet enn 10 min dassejogging til oppvarming og etter seks timer med statistikk fikk jeg unnagjort ei svett økt på elipsemaskinen etterfulgt av rehabiliteringsøvelsene. Tar det man kan vel!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits