Jeg prøvde bare være morsom

...men det var aldri meningen å være frekk, utakknemlig og ufin, slik noen mener jeg kanskje var i går da jeg skrev noen observasjoner fra det å flytte hjem. Jeg skrev litt om etter det, til tross for at det byr meg litt imot. Bloggen skal være mitt fristed, men det kunne hende jeg ønsket den anonym. Da hadde den vært helt fritt frem, per nå ligger det ca. 15 innlegg som aldri kan publiseres. Og det er greit, for alt er ikke ment for dagens lys. 

Før jeg flyttet hjem, tullet vi nemlig mye her hjemme om hvordan det kom til å bli. Jeg har jo laget meg egne vaner, rutiner og blitt en god del mer selvstendig nå enn for fire år siden. Det er jo ganske naturlig vil jeg tro. 

Jeg har foreldre som hadde flyttet fjell for meg om jeg trengte det og det tar jeg virkelig ikke for gitt. Både mamma og pappa har vært med på de to største stevnene i år, VU-spelen i Sverige og NM i Sandnes. Hver gang jeg har løpt NM har mamma og pappa sett første hekken på oppvarminga, før jeg har kastet de bort. Det tar jeg ikke for gitt.

Det er ikke få sykehusbesøk det har vært med synet mitt siste året. Jeg har nesten aldri kjørt bort alene. Pappa som kom med en gang jeg var ute av operasjonsstua første gangen, mamma som var med på første runde botox og alle kontroller. Det hadde ikke gått hvis ikke.

Både mamma og pappa har vært der hver eneste gang jeg har flyttet. Montert IKEA-møbler (tror aldri de kommer til å handle på IKEA selv nå), kjørt de verste rutene og bært utallige esker. Jeg er utrolig heldig, for dette hadde jeg ikke klart selv.

Mamma er med meg på alle økter hun kan, er hjelpetrener, bærer hekker, tar av illeluktende sko når syra pumper og lar meg sutre når hekkene står i veien. Pappa løper med meg når økta er passende for det, han tar meg (heldigvis) ikke lengre og har heller kortere drag for at jeg får en rygg på slutten. 

De stiller absolutt alltid opp og det var aldri meningen å tråkke noen på tærne i går, jeg prøvde bare være morsom i et øyeblikks inspirasjon.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits