Jeg skal på ferie. Alene.

Endelig begynner det å nærme seg. En uke med oppladning av batteriene på ei solseng, med P-max i høyre hånd og ei bok i venstre. Jeg skal reise alene for første gang, noe som selvfølgelig har hatt blanda mottakelser. Heldigvis er det viktigste at jeg trives med tanken på å reise alene.

Turen går til Mallorca, over 20 grader, 19 grader i sjøen og en solseng.

Valget mitt falt for en charterreise, fordi det er så enkelt. Jeg møter bare opp på flyplassen, har med meg tre bikinier, et par joggesko og noen (ehm mange) gode bøker. Noen timer senere ligger jeg på en solseng, med nevnte Pepsi Max i venstre hånd og boka i fanget. Det eneste formålet jeg har er å kose meg i eget selskap og komme hjem med masse overskudd.

Jeg har aldri reist alene på ferie før, kun et par stevner. Selvfølgelig er jeg spent, men jeg tror jeg har veldig godt av det. En ting er at det kanskje blir ensomt, kun meg og mine tanker, men samtidig har det mange fordeler. Jeg er sliten etter et tøft år og en lang sesong, så jeg kjenner det blir godt å ikke trenge ta noen hensyn. Hvis jeg vil legge meg halv ni kan jeg det, eller hvis jeg bare vil være med bassenget hver dag kan jeg det og. Jeg trenger ikke gjøre noe kulturelt jeg egentlig ikke har fryktelig lyst til og jeg har jo en telefon så jeg kan plage alle hjemme med om det blir for ille. 

I tillegg er det all-inclusive. 

2 kommentarer

Fredrikke Gustavsen

04.09.2017 kl.17:27

Åååå alltid hatt lyst til det!! Tror du kommer til å klare deg helt fint <3

Tina Helen Bergem

05.09.2017 kl.06:50

Fredrikke Gustavsen: Så morsomt at vi er flere som har lyst til det! Krysser fingrene for at det blir veldig avslappende i hvert fall :-)

Skriv en ny kommentar

hits