Hei september og høst

Det fineste med blogg er å bla i arkivet, bli flinkere til å skrive og lære mer om seg selv. Jeg skriver mest for min egen del og finner inspirasjon primært fra andre bloggere. Så jeg hærmer litt, rett og slett.

>STØRSTE OPPTUR: På august sin siste dag fikk jeg vite at jeg får en utvidet og litt mer relevant stilling der jeg jobber nå. Og NM da selvfølgelig. Jeg rakk det jo, tross alt. Det var ikke før jeg varmet opp til finalen jeg skjønte at det faktisk gikk.

> STØRSTE NEDTUR: At skaden viste seg å være mer enn en liten irritasjon. Det var faktisk en alvorlig liten greie, som jeg ikke akkurat taklet dritbra - men man lærer mens man lever osv osv.

> MÅNEDENS MINNER: Jeg føler jeg har jobbet hele august egentlig, bortsett fra når jeg har trent og sett White Collar mens jeg prøvde hvile meg i form til NM. Det største minnet blir nok uansett å løpe sammen med hun som har norgesrekorden på 400m hekk og stafett på NM hvor alle heide på oss som løp for Sandnes. 

> MÅNEDENS LÆRDOM: Noen ganger er is i magen det beste man kan gjøre. Bruke tiden litt og la brikkene legge seg på plass selv. Bare for å være megakryptisk.

> BESTE SERIE: Å herregud, brukte en helg hvor jeg kun lå i senga og stirret på skjermen. White Collar på Netflix, Matt Bomer og meg skal gifte oss i vårt neste liv. 

> BESTE BOK: Nå som jeg har litt bedre kontroll på hvilken vei øynene går, så har jeg lest mye! Det er så deilig, for jeg elsker å slappe av med en god bok. Da senker jeg skuldrene. I august slukte jeg Sushi for nybegynnere av Marian Keyes. Underholdende, men fortsatt med litt læring for de fleste. Anbefales på det varmeste!

> BESTE INNLEGG: Sparer den en måned vi, så lenge har jeg ikke vært i gang med blogginga enda vel.> BESTE KJØP: En uke på Mallorca. Mehe. Mer om dét og senere. 

FLAUSE:  På NM da jeg trodde sesongpausen hadde startet og jeg spiste alt jeg klarte til frokost, bare for å vite at jeg skulle løpe 400m på stafetten da vi var på vei til banen. Var livredd for å få spy-syra, hadde ødelagt alt jeg elsker av frokost da. Turte ikke makse ut, men kjempet helt inn og mistet 4. plassen med EN HUNDREDEL.

> BESTE MÅLTID: Pølsa, isen og smågodtet jeg kjøpte på bensinstasjonen på vei hjem fra NM. 

> MÅNEDENS TANKE: Det går.

Nå er jeg klar for høst, tre uker med tøff trening og mer spennende studier, før jeg drar til varmen siste uka i september. Det kommer til å bli helt magisk.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits