hits

Szczęśliwego nowego roku

Nei, jeg er ikke så populær at jeg har blitt hakket enda, jeg har bare vært en tur i Polen med bestevenninna mi. Vi satt oss på flyet fra Kjevik til Gdansk lille nyttårsaften, og ettersom flyet ikke styrtet fikk vi tre fine dager med nye opplevelser.

Vi fikk shoppet så mye som håndbagasjen vår tillatte oss, vi fikk spist nok til at matkoma var et faktum og vi fikk trasket rundt til vi begge hadde gnagsår og vonde føtter. Akkurat sånn en nyttårshelg skal være, med andre ord. 

Selve nyttårsaften startet med matkoma for min del. Begrensninger er et fjernt ord for meg og jeg gikk på en smell allerede under frokostbuffeten. I kjelleren på kjøpesenteret fant jeg en herlighet av en is og kinder maxi var så billig at Pepsi Maxen nesten virket dyr. Nyttårsmiddagen besto av en herlighet av en saftig burger som jeg opplevde som nesten gratis og fyrverkeriet leverte så til de grader.

Første nyttårsdag var hellig og ettersom kun håndbagasje ble det sightseeing. Vi fant en koselig café for å spise lunsj etter å ha passert 10.000 skritt langs elva og jeg troooor vi fikk sett alt vi "burde se". 

2018 kunne vel ikke startet bedre?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar