hits

All fremgang skal settes pris på

Etter en trøblete sesongstart, som toppet seg med et magevirus dagen etter jeg løp en veldig god økt, har jeg satt mer pris på all fremgang jeg kan få. På det verste forrige uke satt jeg pris på at jeg klarte gå opp trappa til rommet mitt uten pause. Det var fremgang. Gangen før måtte jeg ta pause halvveis.

I går løp jeg bra nok på trening til at hodet og kropp er friskemeldt. Jeg får løpt to stevner i helga og neste helg skal jeg endelig sesongåpne på 400m hekk og OVERTA LEILIGHET I OSLO. Aldri før har jeg sesongåpnet på hoveddistansen min så sent som midten av juni - men så løper jeg gjerne best i midten av juni også. 

Forhåpentligvis betyr sen sesongåpning at jeg treffer flere hekker enn jeg gjorde i fjorårets sesongåpning. Det hadde vært veldig gøy. Nivået på 400m hekk har økt for hvert år etter jeg begynte og det er så utrolig gøy å være en del av. Det gjør at vi alle hever oss og stiller til start mer skjerpet enn før. Vi er flere som har samme målet og vi er mange som bare har et ønske; Løpe fort. 

Jeg vil bare treffe alle ti hekkene jeg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar