hits

Å løpe for gøy

"Når ser jeg deg på Bislett Games a?" 
"OL i 2020 på deg vel?"
"Du vinner vel NM i år?"

Jeg driver med friidrett for gøy. Det er en idrett jeg elsker å bruke mye tid på og noe som gir meg veldig stor glede i hverdagen. Mestringsfølelse, følelsen av å løpe fort, klare ting jeg ikke har klart før og jobbe mot noe. Det elsker jeg. Friidrett handler mye om å sprenge sine egne grenser og å ikke fokusere på hva alle andre gjør hele tiden.

Selvfølgelig har jeg lyst til å løpe for Norge og løpe Bislett Games. OL må være tidenes opplevelse, akkurat som det garantert er magisk å sette en nasjonal rekord. Dessverre kommer jeg nok aldri til å bli så god og jeg kommer til å følge rådene vi fikk i barndommen - kjempe mot klokka, våre egne tider, klare ting vi ikke har klart før.

Det er nok motivasjon for meg og jeg trenger ingen større, bedre eller annen grunn enn dette. Jeg kan ikke tenke meg en hverdag uten friidrett, for jeg elsker friidrett og jeg liker å bruke tid på det. Det er livet jeg har valgt å leve, helt frivillig, og som jeg kommer til å fortsette å leve så lenge jeg syntes det er gøy. Akkurat nå klarer jeg ikke se for meg en hverdag uten og syntes egentlig det er veldig ålreit.

Selvrealisering on point?
Kanskje - men det er nå eller aldri jeg kan drive med dette.

Nå er jeg på vei til Oslo og jeg gleder meg så vilt til å løpe 400m hekk i morgen på Bislett!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar